Snøproduksjon har startet! Meld deg på snøkanonvakt!

I går startet vi snøproduksjon med de to viftekanonene. Disse brukes på stadion.

Nå er det meldt kaldere, så i morgen, tirsdag den 5. desember starter vi opp med snøproduksjon i rosinrunden, og vi kjører i første omgang i ett døgn. Kara tar dagtid! 

2021-01-04
Jo Dale

Klikk her for å sette deg opp på snøkanonvakt! NB; Ikke alle telefoner støtter innleggelse i regneark - bruk PC ved problemer!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w0MryFsU9sIt9Lz0_Cv-xl6gzjRT_u3mSly9lVq7jHQ/edit?usp=sharing

Å produsere snø krever solid dugnadsinnsats, men i enden venter deilig hvit snø, og fantastiske forhold for både liten og stor! Det er et poeng å produsere all snø innenfor samme kalendermåned på grunn av strømprisingen. Hver måned med oppstart koster ca kr. 45.000,-

Hvis mange er med å bidrar blir det lite på hver, så vi oppforderer alle til å hjelpe til med en snøkanonvakt!

Hver gruppe skal stille med et menneske til hver vakt. Kara tar dagtid. Pga sikkerhet vil anlegget bli stoppet om vi ikke klarer å fylle vaktlistene.

Det er andre personer som har driftsansvaret og den tekniske kunnskapen om driften. Vaktmannskaper er mer hjelpepersonell, og arbeidet består av å flytte tårn som sprøyter snø og slanger med luft/vann etterhvert som snøen legger seg i løypa. Det kreves ingen forhåndskunnskaper, og en person med normal fysikk kan fint klare oppgaven.

Når vakta begynner møter du opp ved pumpehuset på høyre side ved utgangen av skistadion, rett før den store brua. Dersom du har hodelykt er det fint å ha med det. Ta også med et ekstra sett hansker siden disse kan bli våte.

Skriv inn navn og telefonnummer i den ruten du kan ta vakt. Pass på å fylle for riktig gruppe. Dersom du ikke tilhører noen spesiell gruppa kan du sette deg opp hvor som helst.

Dersom du ønsker å høre om noen kan bytte med deg, ta kontakt ved å ringe eller sms til vedkommende som har vakten der det passer for deg å stille. Husk å bekrefte med Enter-tasten når du har lagt inn navn + telefonnummer.

PS; Vaktene bekreftes ikke. Står navnet ditt i ruten, møter du til vakt:-) Spørsmål vedrørende vaktlista kan rettes til Jo Dale, jo.dale@hotmail.no, tlf 93418703

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket